Az unokaöccs és névrokon születése után Natale Zampino tésztamester több új formát hozott létre a gyermekek számára. A Stelline-t úgy tervezték, hogy a kis rajongókat a lehető legjobban szórakoztassa. Ez egy szeretetteljes gesztus, amely az új generációt közelebb hozza az egészséges és valódi termékekhez. A 7 perces főzési idő a legtürelmetlenebbek étvágyát is gyorsan kielégíti.
A Gentile tészták szigorúan válogatott, olasz csúcsminőségű búzából készülnek, amely a legalkalmasabb az al dente állag eléréséhez. A Cirillo néven ismert lassú, alacsony hőmérsékletű szárítási eljárás megőrzi a különféle textúrákat és aromákat.
A kifőtt tészta arany színű, a bronzzal vágott formák olyan porózusak, mint a házi tészta.
Összetevők: durumbúza, víz
Főzési idő (al dente): 7 perc