Bolt: 1067 Budapest, Teréz krt. 9.
Nyitvatartás: H-P 11:00 - 18:30
Telefon: +36 20 567 4222

Gentile Alfabeto (betűtészta), 500g

Gentile Alfabeto (betűtészta), 500g
Gentile Alfabeto (betűtészta), 500g

Az unokaöccs és névrokon születése után Natale Zampino tésztamester több új formát hozott létre a gyermekek számára. A L'Alfabeto-t úgy tervezték, hogy a kis rajongókat a lehető legjobban szórakoztassa. Ez egy szeretetteljes gesztus, amely az új generációt közelebb hozza az egészséges és valódi termékekhez. A 7 perces főzési idő a legtürelmetlenebbek étvágyát is gyorsan kielégíti.

A Gentile tészták szigorúan válogatott, olasz csúcsminőségű búzából készülnek, amely a legalkalmasabb az al dente állag eléréséhez. A Cirillo néven ismert lassú, alacsony hőmérsékletű szárítási eljárás megőrzi a különféle textúrákat és aromákat.
A kifőtt tészta arany színű, a bronzzal vágott formák olyan porózusak, mint a házi tészta.

Összetevők: durumbúza, víz

Főzési idő: 7 perc

Mihez ajánljuk?
Levesek, zöldségkrémek, bébi ételek.

Adatok
Készítő
Gentile
Kiszerelés
500
Származási ország
Olaszország
Származási hely
Campania
Méretcsoport
Gyerekeknek
Liszt fajta
Durum
Főzési idő (perc)
7
Tojástartalom
Tojás nélkül
Energia
1460kJ / 336kcal
Zsír
1.5
- amelyből telített zsírsavak (g/100g)
0.5
Szénhidrát
69
- melyből cukor
4
Rost (g/100g)
4
Fehérje
14
0.01
Minősítés
IGP
Tészta hosszúsága (mm)
0
Tészta szélessége (mm)
0
Tészta vastagsága (mm)
0
Gyártó
Gentile
- amelyből telített zsírsavak
0.5
Rost
4
Főzési tippek
100 gramm tésztához ~ 1 liter sós főzővíz szükséges. A prémium minőségű tészta sosem igényel olajat a főzővizébe, elég párszor megkeverni a főzés első 2 percében. A tésztát forrásban lévő vízben kezdjük el főzni, amint újra forrni kezd a víz, vegyük lejjebb a lángot. Minden tészta csomagolásán megtalálható a javasolt főzési idő, amikor ez letelt, kóstoljunk! Amennyiben az állagát megfelelőnek találjuk, a tésztát szűrjük le, és miután összekevertük a mártással, azonnal szolgáljuk fel. Kizárólag akkor hűtsük le a főtt tésztát vízzel, ha tésztasalátát akarunk készíteni. Érdemes tudni, hogy a tészta tovább fő miután leszűrtük, ezért képes a mártás egy részét is felszívni. Az elkészítés során ezzel is számoljunk.
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek