Bolt: 1067 Budapest, Teréz krt. 9.
Nyitvatartás: H-P 11:00 - 18:30
Telefon: +36 20 567 4222

Fonderia del Cacao bio gianduja tejcsokoládé 35%, 50g

Fonderia del Cacao bio gianduja tejcsokoládé 35%, 50g
Fonderia del Cacao bio gianduja tejcsokoládé 35%, 50g
Fonderia del Cacao bio gianduja tejcsokoládé 35%, 50g

A Fonderia del Cacao műhelye Toszkánában, Firenze mellett található. A vállalat Ecuador mellett döntött az eredetválasztás fejlesztése szempontjából. Ennek a csodálatos országnak az éghajlati változatossága miatt a Cacao Fino de Aroma fasor az évek során csak fejlődik, teljesen más árnyalatokat és aromákat mutatva. Ezt mondják a létező legritkább kakaónak, mivel két különböző kakaó egyesítéseként jött létre (Trinitario és Criollo). 

Összetevők: nádcukor*, kakaóvaj*, tejpor, mogyorópaszta 20%*, kakaótöret*, természetes vanília aroma, emulgeálószer: szójalecitin*, kakaótartalom: minimum 35%

*biológiai gazdálkodásból

Csonthéjas gyümölcsöket és földimogyorót is feldolgozó üzemben készült. Gluténmentes!

Részletek

A cégről: olyan vállalkozók csoportja, akik sikeresen tevékenykedtek különböző ágazatokban, köztük az élelmiszerszektorban is, amelyben egy nyertes stratégiának köszönhetően gyorsan nemzetközi elismerést szereztek.

A cég küldetése: "Először is az, hogy terjesszék a minőségi kakaóval kapcsolatos tudást a fogyasztók felé, és tegyék elismertté a gyártási technikát a fejlett technológiai struktúrának köszönhetően, amely garantálja a higiéniát és a minőséget". 

Adatok
Készítő
Fonderia del Cacao
Kiszerelés
50g
Származási ország
Olaszország
Származási hely
Toszkána
Tápérték
Átlagos tápérték 100 g termékben
 Energia 2396 kJ/579 kcal
 Zsír 40g
    amelyből telített zsírsavak 17g
 Szénhidrát 47g
    amelyből cukrok 44g
 Rost 4g
 Fehérje 6g
 Só 0,03g
Videó
Hasonló termékek