Shop: 1067 Budapest, Teréz krt. 9.
Open: Mo-Fr 11:00 - 18:30
Phone: +36 20 567 4222

Buono Spaghetti, 500g

Each of the Buono pasta was individually selected at the Zaccagni Pasta Factory.

The secret that makes this pasta so delicious lies in the top-quality grain, that is milled so carefully, in the pure water that flows from the Majella mountain springs and in the drying process that sees the pasta dried slowly and gently at very low temperatures.

 

Ingredients: Italian durum wheat, water
Allergens: gluten

Cooking time (al dente): 11 minutes

Our recommendation:

Tomato sauces, Spaghetti alla amatriciana, Carbonara, Spaghetti alla vongole (clams), Cacio e Pepe 

1 500 Ft
Unit price: 3 000 Ft/kg
Out of stock
Details

We can find pasta in every country's gastronomy where they produce different kinds of wheat. Human kind is making pasta since the mixture of flour and water was born. The southern part of Italy is the home of the dry durum wheat pasta's culture, where everything is given for producing high-quality durum wheat. The climate, the sea and the Apennine Mountains are giving the best circumstances to dry pasta. Of course, nowadays the modern technology helps with creating the right environment too, but for everything else, the knowledge and hands of specialists are still needed.

Info
Manufacturer
Pastificio Miglianico
Package
500g
Country of origin
Italy
Place of origin
Abruzzo
Group size
Long
Flour
Durum
Egg content
Without egg
Főzési tippek
100 gramm tésztához ~ 1 liter sós főzővíz szükséges. A vizet felforraljuk egy olyan fazékban, ami a hosszú tészták esetében egy magas falú edény, hogy a tészta minél hamarabb a víz alá merülhessen. A prémium minőségű tészta sosem igényel olajat a főzővizébe, elég párszor megkeverni a főzés első 2 percében. A tésztát forrásban lévő vízben kezdjük el főzni, amint újra forrni kezd a víz, vegyük lejjebb a lángot. Minden tészta csomagolásán megtalálható a javasolt főzési idő, amikor ez letelt, kóstoljunk! Amennyiben az állagát megfelelőnek találjuk, a tésztát szűrjük le, és miután összekevertük a mártással, azonnal szolgáljuk fel. Kizárólag akkor hűtsük le a főtt tésztát vízzel, ha tésztasalátát akarunk készíteni. Érdemes tudni, hogy a tészta tovább fő miután leszűrtük, ezért képes a mártás egy részét is felszívni. Az elkészítés során ezzel is számoljunk.
Nutrition facts
Nutritional values for 100g of product
 Energy 1496 kJ/353 kcal
 Total Fat 1,5g
    Saturated Fat 0,3g
 Total Carbohydrate 70g
    Sugar 2,5g
 Fiber 3g
 Protein 14g
 Salt 0,002g
Recept ötlet - Kattints a képre!
Additional products
Similar products