Shop: 1067 Budapest, Teréz krt. 9.
Open: Mo-Fr 11:00 - 18:30
Phone: +36 20 567 4222

Buono Caserecce, 500g

Buono Caserecce, 500g
Buono Caserecce, 500g
Buono Caserecce, 500g
Buono Caserecce, 500g
Buono Caserecce, 500g
Buono Caserecce, 500g
Buono Caserecce, 500g
Buono Caserecce, 500g

A package for pasta-lovers: 6 different pastas and the Buono canvas bag. The following pasta types are included in the package:

Penne, rigatoni, cavatelli, spaghetti, tagliatelle, fusilli.

Details

A tésztát minden olyan ország gasztronómiájába megtaláljuk, ahol búzaféléket termelnek. Az emberiség azóta készíti, hogy felfedezte a liszt és víz keverékét, és persze annak különböző felhasználási területeit.
Olaszország déli része az a hely, ahol kialakult a száraz durumtészta kultúrája. Itt találhatók a legjobb klimatikus adottságok a magas minőségű durumbúza termesztéséhez. A tenger és az Appenninek közelsége pedig megteremtette a megfelelő mezoklímát a tészta szárításához. Ma már a technológia segít kiküszöbölni a klíma tényezőjét, de minden máshoz továbbra is elengedhetetlen a szakember keze és tudása.

Info
Manufacturer
Zaccagni
Package
3000
Country of origin
Olaszország
Place of origin
Abruzzo
Group size
Rövid
Flour
Durum
Cooking time (min.)
7
Egg content
Tojás nélkül
Calories
335kcal / 100g
Fat
1.5
Total Carbonhydrates
73
- of which sugar
0
Proteins
13
Pasta length (mm)
40
Pasta width (mm)
7.2
Pasta thickness (mm)
4.8
Manufacturer
Zaccagni
Főzési tippek
100 gramm tésztához ~ 1 liter sós főzővíz szükséges. A prémium minőségű tészta sosem igényel olajat a főzővizébe, elég párszor megkeverni a főzés első 2 percében. A tésztát forrásban lévő vízben kezdjük el főzni, amint újra forrni kezd a víz, vegyük lejjebb a lángot. Minden tészta csomagolásán megtalálható a javasolt főzési idő, amikor ez letelt, kóstoljunk! Amennyiben az állagát megfelelőnek találjuk, a tésztát szűrjük le, és miután összekevertük a mártással, azonnal szolgáljuk fel. Kizárólag akkor hűtsük le a főtt tésztát vízzel, ha tésztasalátát akarunk készíteni. Érdemes tudni, hogy a tészta tovább fő miután leszűrtük, ezért képes a mártás egy részét is felszívni. Az elkészítés során ezzel is számoljunk.
Similar products