Shop: 1067 Budapest, Teréz krt. 9.
Open: Mo-Fr 11:00 - 18:30
Phone: +36 20 567 4222

Gentile Alfabeto (pasta letters), 500g

Gentile Alfabeto (pasta letters), 500g
Gentile Alfabeto (pasta letters), 500g
For the birth of his nephew and namesake, master pasta maker Natale Zampino created a pasta line for children. L’Alfabeto is designed to entertain the most demanding palates of little admirers of quality. It is a love gesture that brings the new generation closer to healthy and genuine products.With a 7-minute cooking time, you can satisfy the most impatient of appetites.

The selected semolina wheat used in this pasta is strictly of Italian origin and of the best quality, including the Senatore Cappelli variety which is renowned for cooking to al-dente. It also gives the pasta a golden color. Bronze cut pasta molds create a rough and porous texture much like homemade pasta. The low temperature drying method known as cirillo preserves the distinct texture and aroma.

Ingredients: durum wheat semolina, water

Cooking time (al dente): 7 minutes
Info
Manufacturer
Gentile
Packing
500
Country of origin
Olaszország
Place of origin
Campania
Group size
Gyerekeknek
Flour
Durum
Cooking time (min.)
7
Egg content
Tojás nélkül
Calories
1460kJ / 336kcal
Fat
1.5
- of which saturated fat (g/100g)
0.5
Total Carbonhydrates
69
- of which sugar
4
Fiber (g/100g)
4
Proteins
14
Salt
0.01
Qualification
IGP
Pasta length (mm)
0
Pasta width (mm)
0
Pasta thickness (mm)
0
Gyártó
Gentile
- amelyből telített zsírsavak
0.5
Rost
4
Tészta hosszúsága
0
Tészta szélessége
0
Főzési idő
7
Tészta vastagsága
0
Főzési tippek
100 gramm tésztához ~ 1 liter sós főzővíz szükséges. A prémium minőségű tészta sosem igényel olajat a főzővizébe, elég párszor megkeverni a főzés első 2 percében. A tésztát forrásban lévő vízben kezdjük el főzni, amint újra forrni kezd a víz, vegyük lejjebb a lángot. Minden tészta csomagolásán megtalálható a javasolt főzési idő, amikor ez letelt, kóstoljunk! Amennyiben az állagát megfelelőnek találjuk, a tésztát szűrjük le, és miután összekevertük a mártással, azonnal szolgáljuk fel. Kizárólag akkor hűtsük le a főtt tésztát vízzel, ha tésztasalátát akarunk készíteni. Érdemes tudni, hogy a tészta tovább fő miután leszűrtük, ezért képes a mártás egy részét is felszívni. Az elkészítés során ezzel is számoljunk.
Additional products
Similar products