Shop: 1067 Budapest, Teréz krt. 9.
Open: Mo-Fr 11:00 - 18:30
Phone: +36 20 567 4222

Buono Whole wheat spaghetti, 500g
Buono Whole wheat spaghetti, 500g
1 600 Ft

Buono Whole wheat spaghetti, 500g

Each of the Buono pasta was individually selected at the Zaccagni Pasta Factory.

The secret that makes this pasta so delicious lies in the top-quality grain, that is milled so carefully, in the pure water that flows from the Majella mountain springs and in the drying process that sees the pasta dried slowly and gently at very low temperatures.

Ingredients: durum wheat, water

1 600 Ft
Unit price: 3 200 Ft/kg
Info
Manufacturer
Zaccagni
Package
500g
Country of origin
Olaszország
Place of origin
Abruzzo
Group size
Hosszú
Flour
Durum
Cooking time (min.)
11
Egg content
Tojás nélkül
Calories
1460 kJ / 345 kcal / 100g
Fat
1.7
- of which saturated fat (g/100g)
0.4
Total Carbonhydrates
65
- of which sugar
2.5
Fiber (g/100g)
8
Proteins
12
Salt
0.002
- amelyből telített zsírsavak
0.4
Rost
8
Főzési tippek
100 gramm tésztához ~ 1 liter sós főzővíz szükséges. A vizet felforraljuk egy olyan fazékban, ami a hosszú tészták esetében egy magas falú edény, hogy a tészta minél hamarabb a víz alá merülhessen. A prémium minőségű tészta sosem igényel olajat a főzővizébe, elég párszor megkeverni a főzés első 2 percében. A tésztát forrásban lévő vízben kezdjük el főzni, amint újra forrni kezd a víz, vegyük lejjebb a lángot. Minden tészta csomagolásán megtalálható a javasolt főzési idő, amikor ez letelt, kóstoljunk! Amennyiben az állagát megfelelőnek találjuk, a tésztát szűrjük le, és miután összekevertük a mártással, azonnal szolgáljuk fel. Kizárólag akkor hűtsük le a főtt tésztát vízzel, ha tésztasalátát akarunk készíteni. Érdemes tudni, hogy a tészta tovább fő miután leszűrtük, ezért képes a mártás egy részét is felszívni. Az elkészítés során ezzel is számoljunk.
Similar products