Bolt: 1067 Budapest, Teréz krt. 9.
Nyitvatartás: H-P 11:00 - 18:30
Telefon: +36 20 567 4222

Eataly: All about pasta

Eataly: All about pasta
Eataly: All about pasta
Eataly: All about pasta
Eataly: All about pasta
Eataly: All about pasta
Eataly: All about pasta

Tanuljon még tésztát készíteni autentikus olasz módon, az Eataly, a világ legnagyobb olasz ételpiacának séfjeivel, tanácsaikkal és technikáikkal. A száraztól a friss- és töltött tésztákig, ez a kiadvány Olaszország tésztaszakértőinek bölcsességeit halmozza fel és ételeket mutat be, sok klasszikust és sokat modern csavarral, mindenki kedvencét.

Az All about Pasta ideális konyhai kézikönyv, akár mesteri szintre akarod vinni a tészta összeállítását és gyúrását az alapoktól kezdve, akár csak tágítani akarod egyszerű szósz-repertoárod a hétköznap esténként elfogyasztott tésztákhoz.

A könyv tésztacsaládokra rendezve magyarázza el az egyes tésztafajtákat: a történetüket, az alakjukhoz legalkalmasabb szószpárosításokat, és a bennfentes trükköket. 

8 900 Ft
Nincs készleten
Részletek

A receptek sora a mindenkori klasszikusoktól, mint a Tortellini in Brodo és a Tagliatelle alla Bolognese, az Eataly éttermeinek kortárs alkotásáig terjed, mint a Fusilli sütőtökkel és a Penne olívás kacsa raguval. Az All about Pasta egy könnyen felcsapható kézikönyv képében mindent megad, amire egy szakácsnak szüksége lehet, hogy ízletes tésztaételeket készítsen, akár elegáns vacsora partikra, büfékhez, vagy egy gyors családi étkezés alkalmával.

Az Eataly csúcsminőségű olasz élelmiszereket forgalmaz a világ körül több, mint 26 helyszínen. Piacai magukban is úti célnak számítanak, az üzletek elrendezése a hagyományos piazza - piactér - modelljén alapszik, számtalan alapanyag-specifikus butikkal, bárokkal, kávézókkal és éttermekkel, elszórva a piacok területén laza, rendszertelen stílusban, ami arra készteti a vendégeket, hogy aktív résztvevői legyenek egy innovatív étel-ital élménynek, miközben vásárolnak, kóstolnak és megízlelnek csúcsminőségi olasz élelmiszereket, italokat, a helyi és kézműves termékek mellett.

Az Eataly vezető filozófiája: minél többet tudsz róla, annál jobban élvezed.

Adatok
Méret
16.5 x 23.5 x 2.3 cm
Szerző
Eataly
Kiadó
Rizzoli International Publications
Megjelenés
2018
Borító
Kemény
Terjedelem (oldal)
176
Nyelv
Angol
Hasonló termékek