Bolt: 1067 Budapest, Teréz krt. 9.
Nyitvatartás: H-P 11:00 - 18:30
Telefon: +36 20 567 4222

Busiata bio durumtészta, 500g
Busiata bio durumtészta, 500g
1 700 Ft

Busiata bio durumtészta, 500g

Az érdekes, csavart formájú busiata Trapaniból származik, eredeti, organikus szicílai tészta. Hagyományos módon, bronz formákon nyomják ki és alacsony hőmérsékleten, lassan szárítják. Paradicsomszószokkal a legjobb, különösen a hagyományos szicíliai szószokkal, mint például a norma.

 

Főzési idő: 10 perc

1 700 Ft
Egységár: 3 400 Ft/kg
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Adatok
Készítő
Minardo
Kiszerelés
500 g
Származási ország
Olaszország
Származási hely
Szicília
Méretcsoport
Speciális
Liszt fajta
Durum
Főzési idő (perc)
10
Tojástartalom
Tojás nélkül
Főzési tippek
100 gramm tésztához ~ 1 liter sós főzővíz szükséges. A prémium minőségű tészta sosem igényel olajat a főzővizébe, elég párszor megkeverni a főzés első 2 percében. A tésztát forrásban lévő vízben kezdjük el főzni, amint újra forrni kezd a víz, vegyük lejjebb a lángot. Minden tészta csomagolásán megtalálható a javasolt főzési idő, amikor ez letelt, kóstoljunk! Amennyiben az állagát megfelelőnek találjuk, a tésztát szűrjük le, és miután összekevertük a mártással, azonnal szolgáljuk fel. Kizárólag akkor hűtsük le a főtt tésztát vízzel, ha tésztasalátát akarunk készíteni. Érdemes tudni, hogy a tészta tovább fő miután leszűrtük, ezért képes a mártás egy részét is felszívni. Az elkészítés során ezzel is számoljunk.
A TERMELŐ - KATTINTS A KÉPRE!
Hasonló termékek