Bolt: 1067 Budapest, Teréz krt. 9.
Nyitvatartás: H-P 11:00 - 18:30
Telefon: +36 20 567 4222

American Sfoglino - Evan Funke

American Sfoglino - Evan Funke
American Sfoglino - Evan Funke
American Sfoglino - Evan Funke
American Sfoglino - Evan Funke
American Sfoglino - Evan Funke
American Sfoglino - Evan Funke

Átfogó útmutató a világ legjobb tésztáihoz: Evan Funke, a Los Angeles-i Felix Trattoria séfjének debütáló könyve.

A klasszikus technikák megosztása révén, az Emilia-Romagna régió iskoláján tanult Funke hozzáférhető instrukciókat nyújt a díjnyertes "sfoglia" (ez a frissen készített, mindenhez használható tésztaalap igazából) otthon történő elkészítéséhez.

Liszttel, tojással és egy sodrófával az otthoni szakácsok 15-féle klasszikus tésztaformát hozhatnak létre, az egyszerű pappardelle-től egészen a tortelloni-ig. Négy alaptésztától kezdve, az American Sfoglino lépésről-lépésre végigvezeti olvasóit nagyszerű és emblematikus ételeinek készítésén, kezdve az esszenciális szószokkal és húslevessel, mint például a Passata di Pomodoro-val és a Carne di Brodo-val, folytatva a zamatos Tagliatelle-vel a Bianco con Proscuitto-val és a Lasagna Verde alla Bolognese-vel.

A mesterkurzusnak számító kiadványhoz olaszországi történetek, a Felix Trattoria autentikus konyhája és pazar fényképek adják a plusz élményt.

10 990 Ft
Nincs készleten
Részletek

Az íróról

Evan Funke kulináris mesemondó, az olasz hagyományok őrzője és a kézzel készített tészta régi technikájának mestere. Funke tésztakészítőként és séfként való szenvedélye megszilárdult Bolognában, Alessandra Spisni mentorálása alatt a Bolognese La Vecchia Scuola-ban. A Felix Trattoria a szezonalitás, a meleg vendégszeretet és a regionális Olaszország mélyen gyökerező kulináris hagyományainak filozófiáját testesíti meg.

Adatok
Méret
21.6 x 26.7 x 2.8 cm
Szerző
Evan Funke
Kiadó
Chronicle Books
Megjelenés
2019
Borító
Kemény
Terjedelem (oldal)
272
Nyelv
Angol
Videó
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek