Bolt: 1067 Budapest, Teréz krt. 9.
Nyitvatartás: H-P 11:00 - 18:30
Telefon: +36 20 567 4222

American Sfoglino - A Master Class in Handmade Pasta
American Sfoglino - A Master Class in Handmade Pasta
10 990 Ft

American Sfoglino - A Master Class in Handmade Pasta

American Sfoglino - A Master Class in Handmade Pasta
American Sfoglino - A Master Class in Handmade Pasta
American Sfoglino - A Master Class in Handmade Pasta
American Sfoglino - A Master Class in Handmade Pasta
American Sfoglino - A Master Class in Handmade Pasta
American Sfoglino - A Master Class in Handmade Pasta
American Sfoglino - A Master Class in Handmade Pasta
American Sfoglino - A Master Class in Handmade Pasta

Átfogó útmutató a világ legjobb tésztáihoz: Evan Funke, a Los Angeles-i Felix Trattoria séfjének debütáló könyve.

A klasszikus technikák megosztása révén, az Emilia-Romagna régió iskoláján tanult Funke hozzáférhető instrukciókat nyújt a díjnyertes “sfoglia” otthon történő elkészítéséhez.

Liszttel, tojással és egy sodrófával az otthoni szakácsok 15-féle klasszikus tésztaformát hozhatnak létre, az egyszerű pappardelle-től egészen a tortelloni-ig.
Négy alaptésztától kezdve az American Sfoglino lépésről-lépésre végigvezeti olvasóit nagyszerű és emblematikus ételeinek készítésén, kezdve az esszenciális szószokkal és húslevessel, mint például a Passata di Pomodoro-val és a Carne di Brodo-val, folytatva a zamatos Tagliatelle-vel a Bianco con Proscuitto-val és a Lasagna Verde alla Bolognese-vel.

A mesterkurzusnak számító kiadványhoz olaszországi történetek, a Felix Trattoria autentikus konyhája és pazar fényképek adják a plusz élményt.

10 990 Ft
Részletek

Az íróról

Evan Funke kulináris mesemondó, az olasz hagyományok őrzője és a kézzel készített tészta régi technikájának mestere.
Funke tésztakészítőként és séfként való szenvedélye megszilárdult Bolognában, Alessandra Spisni mentorálása alatt a Bolognese La Vecchia Scuola-ban. Felix Trattoria a szezonalitás, a meleg vendégszeretet és a regionális Olaszország mélyen gyökerező kulináris hagyományainak filozófiáját testesíti meg.

lcs-, hal-, hús- vagy akár gabonasaláták néhol ismerős, máshol meghökkentő

íztársításokban kerülnek bemutatásra, mindez az első kötetes szerző, Bezzegh Éva kivételesen könnyed, laza hangvételű, egyben közérthető tolmá

-

csolásában. A könyv egyszerre szól a fiatal és középkorú, főzni szerető és tudó, világlátott városi nőkhöz és férfiakhoz, a klasszikus sütés-főzés iránt

lcs-, hal-, hús- vagy akár gabonasaláták néhol ismerős, máshol meghökkentő

íztársításokban kerülnek bemutatásra, mindez az első kötetes szerző, Bezzegh Éva kivételesen könnyed, laza hangvételű, egyben közérthető tolmá

-

csolásában. A könyv egyszerre szól a fiatal és középkorú, főzni szerető és tudó, világlátott városi nőkhöz és férfiakhoz, a klasszikus sütés-főzés iránt

Adatok
Méret
21.6 x 26.7 x 2.8 cm
Szerző
Evan Funke
Kiadó
Chronicle Books
Megjelenés
2019
Terjedelem (oldal)
272
Nyelv
Angol
Terjedelem
272
Videó
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek