Átfogó útmutató a világ legjobb tésztáihoz: Evan Funke, a Los Angeles-i Felix Trattoria séfjének debütáló könyve.
A klasszikus technikák megosztása révén, az Emilia-Romagna régió iskoláján tanult Funke hozzáférhető instrukciókat nyújt a díjnyertes "sfoglia" (ez a frissen készített, mindenhez használható tésztaalap igazából) otthon történő elkészítéséhez.
Liszttel, tojással és egy sodrófával az otthoni szakácsok 15-féle klasszikus tésztaformát hozhatnak létre, az egyszerű pappardelle-től egészen a tortelloni-ig. Négy alaptésztától kezdve, az American Sfoglino lépésről-lépésre végigvezeti olvasóit nagyszerű és emblematikus ételeinek készítésén, kezdve az esszenciális szószokkal és húslevessel, mint például a Passata di Pomodoro-val és a Carne di Brodo-val, folytatva a zamatos Tagliatelle-vel a Bianco con Proscuitto-val és a Lasagna Verde alla Bolognese-vel.
A mesterkurzusnak számító kiadványhoz olaszországi történetek, a Felix Trattoria autentikus konyhája és pazar fényképek adják a plusz élményt.