Bolt: 1067 Budapest, Teréz krt. 9.
Nyitvatartás: H-P 11:00 - 18:30
Telefon: +36 20 567 4222

Busiata bio, teljes kiőrlésű durumtészta, 500g
Busiata bio, teljes kiőrlésű durumtészta, 500g
1 800 Ft

Busiata bio, teljes kiőrlésű durumtészta, 500g

Busiata bio, teljes kiőrlésű durumtészta, 500g
Busiata bio, teljes kiőrlésű durumtészta, 500g
Busiata bio, teljes kiőrlésű durumtészta, 500g

Az érdekes, csavart formájú busiata Trapaniból származik, eredeti, organikus szicílai tészta. Hagyományos módon, bronz formákon nyomják ki és alacsony hőmérsékleten, lassan szárítják. Paradicsomszószokkal a legjobb, különösen a hagyományos szicíliai szószokkal, mint például a norma.

 

Főzési idő: 10 perc

1 800 Ft
Egységár: 3 600 Ft/kg
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Adatok
Készítő
Minardo
Kiszerelés
500 g
Származási ország
Olaszország
Származási hely
Szicília
Méretcsoport
Speciális
Liszt fajta
Teljes kiőrlésű
Főzési idő (perc)
10
Tojástartalom
Tojás nélkül
Főzési tippek
100 gramm tésztához ~ 1 liter sós főzővíz szükséges. A prémium minőségű tészta sosem igényel olajat a főzővizébe, elég párszor megkeverni a főzés első 2 percében. A tésztát forrásban lévő vízben kezdjük el főzni, amint újra forrni kezd a víz, vegyük lejjebb a lángot. Minden tészta csomagolásán megtalálható a javasolt főzési idő, amikor ez letelt, kóstoljunk! Amennyiben az állagát megfelelőnek találjuk, a tésztát szűrjük le, és miután összekevertük a mártással, azonnal szolgáljuk fel. Kizárólag akkor hűtsük le a főtt tésztát vízzel, ha tésztasalátát akarunk készíteni. Érdemes tudni, hogy a tészta tovább fő miután leszűrtük, ezért képes a mártás egy részét is felszívni. Az elkészítés során ezzel is számoljunk.
A TERMELŐ - KATTINTS A KÉPRE!
Hasonló termékek